Over de camping

Over de Peelweide

Over de camping

Onze camping heeft 20 kampeerplaatsen voor zowel de caravan, tent als voor de camper. Daarnaast is er de mogelijkheid om te komen logeren in een van onze twee vier-persoonsstacaravans of in de prachtig ingerichte safaritenten. De kampeerplekken zijn ruim en liggen volledig in het groen op een schitterend onderhouden park.

Een ideale familie camping, waar kinderen samen rijden met de skelters, samen spelen op de speeltoestellen en in de zandbak, samen ravotten in het nieuwe zwembad en jumpen op de grote trampoline.

Ook uw hond(en), kat of paard/pony is van harte welk=om.

Voor senioren is het een fijne camping door de rust en prachtige ligging. Een prima uitvalbasis voor wandelingen en fietstochten. Daarnaast bieden de golfbanen in de buurt de ideale gelegenheid om het golfspel te verbeteren.

Camping De Peelweide is een fijne plek voor een verblijf van meerdere weken of voor een enkele nacht. Klik verder door de website op zoek naar onze faciliteiten en tarieven. Voor de mogelijkheden van (voor/na)seizoensplaatsen kunt u contact opnemen per mail. peelweide@outlook.com

Een plek waar Gastvrijheid, Gezelligheid en Plezier bovenaan staat.

Over de camping

Wij zijn Cor en Miranda Kuijpers en hebben samen met onze zonen Rens en Lars Camping De Peelweide overgenomen in april 2019. De camping bestaat al sinds 1987. We vinden het erg leuk om het mensen naar de zin te maken en houden enorm van de ruimte om ons heen.

Gastvrijheid, Gezelligheid en Plezier zijn voor ons de ingrediënten voor een geslaagde vakantie en we zullen er dan ook alles aan doen om dat voor al onze gasten te realiseren.

Naast het zorgen voor mensen op de camping zijn we grote dierenliefhebbers. Op ons terrein van ruim 5 hectare kunt u dan ook paarden, schapen, kippen, honden en katten tegenkomen. We juichen het ook erg toe als mensen op onze camping hun hond of paard meebrengen. In overleg is er van alles mogelijk.

Gastenboek

Lees in ons gastenboek wat onze verblijfsgasten vinden van camping de Peelweide.

Reviews bekijken

Mogelijkheden

We hebben 20 prachtige en zeer ruime kampeerplaatsen voor zowel de tent, de caravan als de camper met uiteraard stroomvoorziening (6A). Een prima plaats voor het houden van 1, 2 of 3 weken vakantie of voor één of twee dagen op doorreis naar een volgende bestemming. Naast de 20 kampeerplaatsen hebben we ook de beschikking over twee vierpersoonsstacaravans, één met toilet én douche en een met alleen het toilet (douchen kan in de gemeenschappelijle en goed geoutilleerde sanitairruimte).

De hond/kat/pony/paard is van harte welkom.

Ook Glamping is vanaf april 2021 mogelijk op camping De Peelweide in onze luxe en mooi ingerichte safaritenten voor 4 personen. Voor het boeken van de safaritent of de stacaravans kunt u contact met ons opnemen.

Kinderen en ook hun ouders hebben het vaak enorm naar hun zin door de grote trampoline, het zwembad, de speeltuin, de vrij te gebruiken skelters en het knuffelen met de dieren. Daarnaast wordt er samen gewandeld, hebben we een wekelijkse frietdag, stoken we vaak op vrijdag een mooi kampvuur en worden er samen andere activiteiten georganiseerd. Ook het eten van een ijsje of het drinken van een lekker drankje op het terras is een ware traktatie!!

Voor senioren is de camping de ideale uitvalbasis voor wandel- en fietstochten door de prachtige omgeving. Door de vele golfbanen in de omgeving zijn er voldoende opties voor een golfvakantie.

Mogelijkheden

We hebben 20 prachtige en zeer ruime kampeerplaatsen voor zowel de tent, de caravan als de camper met uiteraard stroomvoorziening (6A). Een prima plaats voor het houden van 1, 2 of 3 weken vakantie of voor één of twee dagen op doorreis naar een volgende bestemming. Naast de 20 kampeerplaatsen hebben we ook de beschikking over een vierpersoonsstacaravan met toilet en douche en een vierpersoonsstacaravan met toilet (douchen kan in de sanitairruimte).

Ook Glamping is vanaf eind april 2021 mogelijk op camping De Peelweide in onze luxe en mooi ingerichte safaritenten voor 4 a 5 personen. Voor het boeken van de safaritent of de stacaravans kunt u contact met ons opnemen.

Kinderen en ook hun ouders hebben het vaak enorm naar hun zin door de grote trampoline, het zwembad, de speeltuin, de vrij te gebruiken skelters en het knuffelen met de dieren. Daarnaast wordt er samen gewandeld, hebben we een wekelijkse frietdag, stoken we in het hoogseizoen op vrijdag een mooi kampvuur en worden er samen andere activiteiten georganiseerd. Ook het eten van een ijsje of het drinken van een lekker drankje op het terras is een ware traktatie!!

Voor senioren is de camping de ideale uitvalbasis voor wandel- en fietstochten door de prachtige omgeving. Door de vele golfbanen in de omgeving zijn er voldoende opties voor een golfvakantie.

Locatie

Bekijk de routebeschrijving naar Camping de Peelweide.

Route

Familiedag of vriendenweekend

Naast kamperen bieden we ook de mogelijkheden voor het houden van een familiedag, een reünie of een vriendenweekend of een ander evenement. We beschikken over een mooie ruimte met een goed ingerichte keuken. De mogelijkheden op de camping zijn legio. U kunt daartoe alles zelf organiseren of het volledig aan ons uit handen geven. Om de mogelijkheden te bespreken kunt u contact met ons opnemen.

Familiedag of vriendenweekend

Naast kamperen bieden we ook de mogelijkheden voor het houden van een familiedag, een vriendenweekend of een ander evenement. We beschikken over een mooie ruimte met een goed ingerichte keuken. De mogelijkheden op de camping zijn legio. U kunt daartoe alles zelf organiseren of het volledig aan ons uit handen geven. Om de mogelijkheden te bespreken kunt u contact opnemen.